MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
By zrobić masę krówkową, potrzebujesz pół kilograma krówek....
fot. 123rf.com/ zdjęcie ilustracyjne

Obłędnie pyszna masa krówkowa. Idealna do ciast, mazurków i deserów. Najlepszy przepis na domową masę krówkową

Masa krówkowa. Krok 1

By zrobić masę krówkową, potrzebujesz pół kilograma krówek. Mogą być zarówno twarde, jak i ciągnące. Posiekaj je na kawałki i przełóż do garnuszka lub żaroodpornej miseczki.

Zobacz również

Warsztaty iluzji z Just EDI Show w Radomiu. Było magicznie [ZDJĘCIA]

Warsztaty iluzji z Just EDI Show w Radomiu. Było magicznie [ZDJĘCIA]

Zamczysko Mrukowa przegrało w Rymanowie

Zamczysko Mrukowa przegrało w Rymanowie

Polecamy

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Masz lecieć samolotem? Weź te leki, mogą ci uratować życie

HIT DNIA
Masz lecieć samolotem? Weź te leki, mogą ci uratować życie

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść